تفاوت مسائل جنسی از نگاه دختران و پسران

دوستی دختر و پسر ، دو جنس مکمل (مخالف)، در ذات خود نه چیزی بد و مضموم و نه خطرناک است. از آنجایی که تفاوت های فیزیولوژیک زیادی در بدن زن و مرد وجود دارد، آگاهی در رابطه دو جنس نقش مهمی در سلامت روحی و جسمی ایفا می کند. گاهی این عدم آگاهی و مسلط نبودن بر ملزومات این روابط، مشکلات و آسیب هایی ایجاد می کند. نوجوانان چون در آغاز مرحله بلوغ و شناختن جاذبه های جنسی هستند، بیشتر درمعرض این آسیب ها قرار دارند. برای بررسی مشکلات و آسیب های دوستی دختر و پسر ، این بار شاید بد نباشد نگاه متفاوت تری به این مساله بیندازیم. این که دخترها درباره دوستی با یک پسر چه فکری می کنند و این دوستی ها از نگاه پسران چگونه است.
بادتان باشد قرار نیست در این نوشته پسرها را ملامت کنیم یا دختران را برای احساساتی بودن سرزنش کنیم.
تقاوت در دختران و پسران و نحوه برخورد آنها با مسائل یک چیز عادی است.
این نه امتیازی برای یک جنس محسوب می شود و نه ضعف.
ما قرار است تنها تمایلات و ترجیحات هر جنس را بشناسیم.
ما قرار است با آگاهی از خودمان مراقبت کنیم.
دیدگاه دخترها و پسرها درباره دوستی دختر و پسر
دخترها تصور میکنند دیدگاه پسرها دقیقا مثل خودشان است و همینطور بالعکس. اساس روابط دوستی، شناخت دیدگاهها و طرز فکر جنس مکمل (مخالف) در روبهرو شدن با وقایع و اتفاقات است، تا بتوان از این تجربه در زندگی استفاده کرد. اما این موضوع همان حلقه گمشده در روابط دوستی دختر و پسر است. از نظر دختران، پسران تشنه احساساتند و پسران نیز تصور میکنند دختران نیاز جنسی دارند. پسران در رابطه دوستی، هوس و غریزه جنسی خود را در درجه اول قرار می دهند. آنها پس از اولین ارتباط جنسی دچار وابستگی جنسی می شوند یعنی رابطه جنسی آنها قوی تر میشود و در تمامی ملاقاتهای بعدی دنبال فرصتی برای تأمین این نیاز هستند و تا زمانی که طرفشان پاسخگوی این نیاز باشد، این رابطه ادامه دارد. اما هر زمان که طرفشان از رابطه جنسی خودداری کند، یا اخلاق و رفتار پسر تغییر کرده یا دنبال بهانه است تا آن رابطه را تمام کند.
دختران احساساتی تر هستند
دختران تا زمانی که به فردی احساس نداشته باشند و وابستگی احساسی پیدا نکنند، نمیتوانند رابطه جنسی را با آن فرد تجربه کنند. آنها ترجیح میدهند این رابطه از روی عشق و دوطرفه باشد. از اینکه بدون احساس تن به چنین رابطه ای بدهند منزجرند. دختران پس از رابطه جنسی دچار وابستگی بیشتری میشوند و بیشتر دوست دارند مورد توجه احساسی طرف مقابل قرار بگیرند. دخترها در اکثر روابطی که در آن رابطه جنسی را تجربه کرده اند، ولی رابطه دوستی آنها به اتمام رسیده، دچار افسردگی می شوند و بیشتر می خواهند دوست داشته شوند تا اینکه دوست بدارند. آنها میتوانند بارها حس عاشقی را تجربه کنند. این در حالی است که پسرها فقط یکبار عاشق میشوند و اولین عشق را فراموش نمیکنند. آنها اگر واقعاً کسی را دوست داشته باشند، تن به هر کاری می دهند و به اصطلاح خودشان را به آب و آتش می زنند. ولی مشکل اینجاست که همه تلاش خود را قبل از ازدواج صرف طرف مقابل میکنند.
بگذارید مثالی بزنیم که در یک تحقیق، دختری ایرانی درباره رابطه اش اینچنین صحبت کرده:
دختری شانزده ساله میگوید: «دوستم گفته که فقط مرا بهخاطر خودم میخواهد نه برای سوءاستفاده جنسی.
در مقابل پسر هم میگوید: بیچاره دختر، نمیداند هدف واقعی من ازدواج و خوشبخت کردن او نیست.
حالا که پسر اعتماد دختر را جلب کرده است و به دختر قبولانده که او را زن آینده اش میداند و به عنوان شریک زندگی دوستش دارد، زمینه را برای منظورش مهیا می بیند و به او میگوید که ما اکنون از طریق قلب هایمان با هم زن و شوهر هستیم.»
نمونه های رایج اما غیرطبیعی در دوستی دختر و پسر
- برخی دخترها میدانند که پسرها قصد ازدواج ندارند و پسرها نیز علناً به طرف مقابلشان می گویند که قصدشان از این دوستی ازدواج نیست. آنها فقط برای خوش گذرانی با هم شریک جنسی و دوست میشوند و به این طریق میخواهند از تنهایی دوران مجردی فرار کنند. تعداد اندکی از پسرها در نوجوانی با نشان دادن عشق شان همه عمرشان را به پای معشوقشان می گذارند.
- دختر و پسر رابطه دوستی شان را با جنس مخالف، به رابطه دوستی با دو هم جنس تشبیه میکنند و می گویند ما اصلاً احساس نمی کنیم که با جنس مخالف دوست هستیم. ما یک دوست اجتماعی هستیم.
- گروه آخر مربوط به پسرهایی است که هیچ چیز به جز ارضای جنسی و خوش گذرانی برایشان اهمیت ندارد و اصلاً خودشان را در قید و بند تشکیل خانواده نمی بینند.
- آنها هر روز با یکی هستند و تا آخر عمر هم تنوع طلب باقی می مانند.
در ادامه مطالب بیشتری درباره رابطه سالم و ناسالم دوستی دختر و پسر منتشر می کنیم.
می توانید این مطالب را از بخش سواد سلامت پیگیری کنید.
تهیه کننده: بهناز همتی و شهروز اکبریان
دیدگاهتان را بنویسید